СМАРТ СОТ

ФИЗИЧЕСКА ОХРАНА

Попитайте за Вашия СМАРТ СОТ
К Л И Е Н Т С К А З О Н А

Представяме

Телепол през 2013 година

30 декември 2013

Годината беше свързана с промяна във визията и бранда на компанията и създаването на нови структури във фирмата, както и с налагането на онлайн услугата „Моят Телепол”.

Началото на годината стартира с благодарствено писмо от Шуменски окръжен съд към Национална агенция за сигурност Телепол. За проявената лоялност и коректност по време на съвместната им работа през 2012 година, окръжният съд в Шумен изрази удовлетворението си и надеждата за бъдещи работни отношения.

През втората половина на месец януари в Шумен се проведе обучение на тема „Методика на управление на проекти”. В семинара се включиха 10 човека – ръководители на направления. Лектор на семинарните занятия с практическа насоченост беше управителят на фирмата Стоян Ганев. 5 дни по-късно – на 23 януари отново в Шумен се проведе отчет и обучение на експерти от направление Търговска сигурност. В него участваха главни експерти и ръководители. Целта е максимално еднакъв стандарт и високо ниво на професионализъм във всички региони коментира ръководителят на направление Търговска сигурност – Тодор Чешмеджиев.

В края на месец януари служители на Национална агенция за сигурност Телепол се срещнаха с HR специалисти от цялата страна.  На 25 и 26 януари в гр. Трявна, управителят на Национална Агенция за Сигурност Телепол ЕООД Стоян Ганев и експертът по набиране и подбор на персонал Орлин Симеонов, взеха участие в поредния уикенд на HR екипите в България.

На 1 февруари Национална агенция за сигурност Телепол пое под охрана Индустриалния парк, намиращ се в покрайнините на Шумен. Охраната включва денонощен пост, видеонаблюдение и СОТ. През месец февруари търговските сътрудници – електронни продажби Мариана Миланова и Дияна Тодорова преминаха онлайн курс „Десетте златни правила за успешни продажби”. През втория месец от годината касиери и ръководители на търговски екипи от Телепол преминаха вътрешнофирмен изпит с цел проверка и повишаване на знанията на служителите от цялата страна. На 14 февруари компанията отпразнува своя деветнадесети рожден ден. Събитието се проведе в град Варна, като на следващия ден служителите на компанията присъстваха на презентации и направиха своите отчети за изминалата 2012 година. В края на месец февруари служители от различни звена на компанията посетиха обучения, с цел повишаване на професионалните умения и квалификации.

На 1 март ИТ специалистите от Телепол положиха изпит и показаха, че отговарят на всички изисквания на Майкрософт за работа първо ниво на компютърните езици HTML 5 и Javascript. ИТ специалистите на Телепол получиха сертификати, които се признават в цял свят. През същия месец всички техници на Телепол преминаха обучение в град Шумен.

През месец април сайтът на компанията стана достъпен на английски, френски, немски и руски език. През същия месец компанията въведе нови служебни карти и нови стикери. Те са с модерен и изчистен дизайн и са част от новия бранд на компанията.

През месец май се проведе среща на шуменските автопатрулни служители с ръководството на компанията. По време на срещата ръководството на фирмата информира автопатрулите за течащите промени в организацията на дежурствата и реакцията на служителите от това звено, свързани с модернизацията на средствата за връзка, мобилни устройства за комуникация и конферентни връзки по време на реакция на алармени събития, както и промяна на средствата за самозащита. През втората половина на май месец в град Велико Търново се проведе обучение на търговски сътрудници.

В началото на месец юни отбор от служители на Телепол взе участие в благотворителен футболен турнир в град Варна. В края на месец юни всички автопатрулни автомобили на компанията бяха усъвършенствани. Тогава на всички служебни коли бяха сменени комуникационните антени за GPS устройствата. В края на месеца беше осъществена работна среща в град Шумен. Над 40 служители от Национална агенция за сигурност Телепол се събраха в новия офис на компанията, намиращ се на булевард „Ришки проход” в Шумен. Темата на работната среща беше свързана с търговската политика и структура на търговския отдел. Служители от компанията представиха и настоящи проекти, по които работят.

През месец юли офисът в град Попово смени изцяло своя облик. Той е част от новия бранд на фирмата и се отличава с модерен, изчистен дизайн. В следващите месеци поетапно визията на офисите и в други региони в страната беше подменена. В тон с новия облик бяха сменени и визитните картички на служителите на Телепол. В средата на месец юни всички автопатрулни служители на компанията преминаха традиционен физически изпит. Дни по-късно се проведе и годишният отчет на компанията. Над 50 служители от фирмата се събраха в град Стара Загора, където беше представен отчетът на фирмата за изминалата една година.

През месец август Павликени беше определен като най-бързо развиващ се регион в структурата на Телепол. Тогава активните обекти бяха 439, а към днешна дата са над 500.

През септември беше организирано обучение за техници в град Шумен. Няколко от служителите на компанията се запознаха принципите на работа на сигнално-охранителните системи, със спецификата на устройствата – контролен панел, датчик, клавиатура и други. През месец септември компанията закупи нов автопатрулен автомобил. Фирмата въведе и клиентски карти, на които е изписан личният клиентски номер, който служи като уникално ID на всеки клиент на компанията. Друга възможност, която предлагат новите карти е достъпът до виртуалната „Клиентска зона”, която се намира в сайта на компанията. Там чрез своя уникален клиентски номер всеки може да получи информация за своите фактури, плащания и др. През този месец беше сменена и визията на регионалния офис в град Стара Загора.

През месец октомври автопатрулните служители на компанията задържаха лице, обявено за национално издирване. През същия месец регион Павликени отбеляза своята трета годишнина.

През месец ноември регион Нови пазар стана на 10 години. Офисът там е открит на 1 ноември 2003 година. По същото време офисът на компанията беше ребрандиран.

Три нови автомобила закупи компанията през месец декември. Потребителите на онлайн услугата „Моят Телепол” продължиха да се увеличават и в последния месец от годината достигнаха 1600. През декември компанията откри втори офис в град Чирпан.

Надя Валентинова

 

 

 

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ТЕЛЕПОЛ Габрово с касиер първенец по събираемост

13 ноември 2015 Касиерът на ТЕЛЕПОЛ Габрово - Мирослава Иванова

Касиер от ТЕЛЕПОЛ Габрово е първенец по събираемост за последните месеци Този месец в рубриката „Представяме“ решихме да Ви запознаем с един от нашите търговски сътрудници-касиери Мирослава Иванова, която работи в ТЕЛЕПОЛ Габрово. Няколко месеца поред тя е безспорен първенец …

Безкасово плащане и електронно обслужване на клиентите

31 януари 2015

Ще ви запознаем с Владислав Върбанов, Търговски Директор на Телепол. Това е началото на поредица от материали, в които ще ви срещнем с различни ръководни кадри. Влади е на 28 години, зодия Стрелец. Завършил е Техническия Университет в София в …


ПРЕДСТОЯЩО

Проект: ЕЛЕКТРОНЕН ДОКУМЕНТООБОРОТ

За новите проекти Проект: ЕЛЕКТРОНЕН ДОКУМЕНТООБОРОТ Проект: БЕЗКАСОВИ РАЗПЛАЩАНИЯ Уважаеми клиенти и партньори,През всичките двадесет години от основаването си, дружеството ни ТЕЛЕПОЛ ЕООД се е стремяло да създава, поддържа и управлява добрите отношения с клиентите си. Ние влагаме много усилия, ресурси и …

Новини

24 години ТЕЛЕПОЛ

rozhden-den-telepol

Служители от цялата страна отпразнуваха 24-та годишнина на ТЕЛЕПОЛ Празничното корпоративно събиране се състоя в сградата на ТЕЛЕПОЛ в град Шумен. Настоящи и бивши служители на компанията уважиха празника на фирмата и се включиха в предвидения празничен коктейл, дегустация на …

Развитие

Телепол откри нов офис в София

На 20 март 2015 г., в собствения си офис на бул. България 111, НАЦИОНАЛНА АГЕНЦИЯ ЗА СИГУРНОСТ ТЕЛЕПОЛ отбеляза официално началото на услугата си СМАРТ СОТ в столицата. На тържеството присъстваха служители от софийския офис и от офиса в гр. Шумен, партньори на дружеството и гости. Офисът беше осветен от свещеник Николай, свещенослужител към храм „Св. св. Кирил и Методий“, който отправи благопожелания за…

Интересно

Телепол Димитровград – не само надеждна сигурност, но и гарантирана прохлада

ТЕЛЕПОЛ надеждна сигурност и безплатна минерална вода

ТЕЛЕПОЛ – не само горещи цени за надеждна сигурност Освен с изкушаващи ниски цени за безпрецедентна сигурност ТЕЛЕПОЛ изненада гражданите на Димитровград и с безплатна вода в горещите дни. Инициативата е на регионалния представител на компанията в града Бойко Бонев. …

електронен вестник

Професия охранител

Професия охранител - служители на ТЕЛЕПОЛ Стара Загора

Професия охранител – все по-търсена Професия охранител е една от най-търсените у нас през последните години, това сочат данните на Националната агенция по професионално образование. В Национална агенция за сигурност ТЕЛЕПОЛ работят стотици  добре подготвени и квалифицирани охранителни кадри, които …

Реакции

Аларма от обект ОФИС АЛИАНЦ – ХРИСТО БОТЕВ 18 ЕТ.2

На 05.12.2019 07:23:33 от „ОФИС АЛИАНЦ – ХРИСТО БОТЕВ 18 ЕТ.2“ e подаден сигнал на който са отреагирали 2 патрула за 3 минути и 44 секунди

Технологии

Нови автомобили за Телепол София

11 са общо автомобилите, които Телепол предостави за регион София. Това са 6 броя Дачия Сандеро и Дачия Дъстър, 1 автомобил за физическа охрана, един административен автомобил Волво S40 и три технически автомобила Дачия Докер. Всеки ватомобил е оборудван с таблет и GPRS-устройство за връзка с ИРИС. Охранителите са оборудвани със задължителното оборудване към фирмената си униформа…

Услуги

Програма за лоялни клиенти

Национална агенция за сигурност Телепол стартира Програма за лоялни клиенти. Екипът на ТЕЛЕПОЛ високо цени изграденото през годините доверие между компанията и своите клиенти. Именно благодарение на тях – лоялните партньори компанията има възможност за усъвършенстване на предлаганите охранителни услуги, …