СМАРТ СОТ

ФИЗИЧЕСКА ОХРАНА

Попитайте за Вашия СМАРТ СОТ
К Л И Е Н Т С К А З О Н А
Въведете символите от картинката*

Общи условия за ползване

1. Условия на ползване

Всички текстове, изображения и друга информация, публикувани в www.telepol.com и www.mytelepol.com, са собственост на Телепол ЕООД и са под закрила на Закона на авторското право и сродните му права, както и всички нормативни актове.

Копиране, използване и възпроизвеждане на информация от www.telepol.com и www.mytelepol.com, е забранено и се преследва по законов ред.

Лице, което нарушава гореизброените общи условия и разпоредби, носи административна, гражданскоправна и/или наказателна отговорност за своите действия и/или бездействие.

Всеки един посетител и потребител на www.telepol.com и www.mytelepol.com , регистрирайки се съгласява с „Общите условия на ползване” на уеб сайтовете, собственост на компанията. С приемането на настоящите „Общи условия на ползване”, потребителят се съгласява с обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг и се съгласява да получава рекламни съобщения от Телепол ЕООД. Потребителят има право да възрази срещу обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, като изпрати писмено съобщение до Телепол ЕООД на посочените адрес или е-mail за контакти.

Телепол ЕООД може да променя „Общите условия на ползване”, като това ще бъде отразявано на тази страница. Редовното посещение от Ваша страна ще гарантира, че тези промени не са в разрез с Вашите интереси.

2. Защита на личните данни

Телепол ЕООД поема ангажимент да осигури поверителността на Вашата лична информация. С цел да предотврати неоторизиран достъп или разкриване на информацията, компанията е подсигурила нужните физически, електронни и ръководни процедури, за да съхрани и обезпечи поверителността на информацията, която събира онлайн.

Какъв тип информация е възможно да се събира?

– Име, възраст, пол и професия
– Информация за контакт, включително e-mail адрес
– Демографска информация от типа на пощенски код, предпочитания и интереси
– Друга информация, имаща отношение към потребителски проучвания и/или оферти

С каква цел се събира информацията?

Информацията се събира с цел да по-добро разбиране на Вашите нужди и с цел подобряване качеството на услугата, а по-специално поради следните причини:

– Водене на вътрешен архив.
– Възможно е да използваме информацията с цел да подобрим нашите продукти и услуги.
– Възможно е периодично да изпращаме промоционални имейли, съдържащи информация за нови продукти, специални оферти или друга информация, която смятаме, че бихте намерили за интересна. За тази цел ще използваме e-mail адресите, които сте ни предоставили.

Връзки към други интернет страници

Интернет страниците, собственост на Телепол ЕООД, www.telepol.com  и www.mytelepol.com,  биха могли да съдържат връзки към други уебсайтове, които да отговарят на Вашите интереси. Използвайки тези връзки, моля имайте предвид, че Телепол ЕООД не може да упражнява никакъв контрол върху самите интернет страници и външна информация и  степента на защита на личните данни. Следователно, Телепол ЕООД не носи отговорност за защитата на Вашата лична информация, която предоставяте по време на посещението си в тези сайтове, и тези сайтове не са предмет на настоящите „Общи условия за ползване”.

Телепол ЕООД има правото да използва предоставената информацията, за да се свърже с Вас за целите на маркетинговите проучвания.

Телепол ЕООД гарантира, че няма да продава, разпространява, споделя или предоставя на трети лица под каквато и да е форма Вашата лична информация, без предварителното писменото Ви съгласие и разрешение освен в случаите, когато е изискано от закона.