СМАРТ СОТ

ФИЗИЧЕСКА ОХРАНА

Попитайте за Вашия СМАРТ СОТ
К Л И Е Н Т С К А З О Н А

Представяме

Лозан Лозанов: „В съзнанието на гражданите от регион Павликени ТЕЛЕПОЛ е най-етичната компания от охранителния бранш“

23 декември 2014

lozan-lozanov

Тази година регион Павликени отбеляза своя 4 рожден ден. Освен своята годишнина регионалното представителство има и друг повод за празник – изграденият 700 обект. За него и за трудностите и предизвикателствата в развитието на дейността на компанията в Павликени ни разказа регионалният мениджър Лозан Лозанов, който заема този пост от самото създаване на представителството в града.

 

Предизвикателство или трудност беше началото на Национална агенция за сигурност ТЕЛЕПОЛ в град Павликени?
 
През лятото на 2010 на територията на община Павликени развиваха дейност 28 охранителни фирми. Шест от тях предлагаха и услугата охрана със СОТ. Началото бе поставено благодарение на Тодор Чешмеджиев и собственика на ТЕЛЕПОЛ г-н Валентин Върбанов. На 15.09.2010 г. бе създаден Регионален център на Телепол в гр. Павликени с офис на ул. „В. Левски” № 9. В структурното звено започнаха работа бивши служители на МВР и МО и охранители с различен професионален опит. На 20.10.2010 г. бе получен първият сигнал от обект със СОТ на бизнесмена Альоша Стайков. За четири години охраняваните със СОТ обекти са над 700. Регионален Център Павликени е първенец в компанията и носител на купата на собственика г-н Валентин Върбанов за най-бързо развиващ се регион. Още при създаването на структурното звено си поставихме целта – да повишим сигурността на гражданите в община Павликени и да направим Павликени – град на ТЕЛЕПОЛ. Колективният дух, ентусиазмът, вярата и оптимизмът доведоха до успех.
 

Безспорно регионът е един от бързо развиващите се региони, където компанията развива дейност. Какво коства на Вас и Вашия екип да постигате толкова добри резултати? И какво Ви мотивира?

 

Добрите резултати бяха постигнати благодарение на всеотдайността в работата на всички от екипа. Сътрудничеството при изпълнение на всички задачи от ежедневието, имащи отношение към удовлетвореността на клиента, беше решаващо. Учехме се работейки. Възможността ежедневно да се доказваме на новите си работни места, да помагаме на хората и да им бъдем полезни, решавайки техни проблеми ни носеше удовлетворение и ни направи търсени . Сега ТЕЛЕПОЛ е предпочитаният доставчик на услуги в сферата на сигурността. Кръгът от лоялни наши клиенти расте. Постигнахме траен растеж в продажбите на СМАРТ СОТ.
 

Наскоро беше изграден и 700-ят обект на компанията в Павликени. Малко повече информация за обекта, с какво смятате привлякохте собствениците?

 

700-ят обект за охрана със СМАРТ СОТ в Павликени е хранителен магазин собственост на ЕТ „Генчев 91 – Генчо Иванов“ и управляван от Генчо Генчев – известен в града като майстор на баници и активист на местното туристическо дружество. Въпреки добрата репутация на ТЕЛЕПОЛ в Павликени Генчев не се беше възползвал от услугите ни поради това, че магазинът се намира в един парцел с къщата му. Поради случаен инцидент, довел до разрушаване на стъкло на прозорец на магазина, Генчо при среща с началника на патрулния екип проявил интерес към охраната със СОТ. Получил компетентен съвет от бившия полицейски младши инспектор и решил да сключи договор за охрана със СОТ. Сега е по-спокоен както при излетите си в планината, така и по време на почивка.
 

Какво все още Национална агенция за сигурност ТЕЛЕПОЛ не е постигнала и в правилната посока ли се движи?

 

Въпреки разбирането на собственика на ТЕЛЕПОЛ, управителя и мениджърите в компанията за смисъла – работата да се върши в екип, все още не сме направили необходимото за гарантиране превръщането на групите в структурните звена в успешни екипи. Определяща за екипа е ангажираността към общото дело. Ние вярваме, че ще я постигнем и така ще превърнем регионалните центрове на ТЕЛЕПОЛ в могъщи единици на колективната работа. Наличието на ангажирани служители води до спечелване лоялността на клиентите. Това в особена степен важи в областта на услугите, където почти всяка една от ценностите на компанията достига до клиентите посредством отделните служители. Подходящите хора в подходящите роли с подходящите мениджъри са предпоставка за ангажираност на служителите. Ние правим необходимото да открием силните страни на всеки наш служител. Стремим се да поставим този служител в роля, която изисква тези силни страни. Да намерим начин да ангажираме талантливите служители – чрез плащане по-вече и допълнителни облаги. Но тези начини не винаги са ефективни. Единственият начин да ангажираме талантливите служители успешно е като подберем изключително добри мениджъри и създадем на тези мениджъри климат, при който талантът на всеки служител да бъде трансформиран в изпълнение фокусирано към клиента. Така нашата компанията става все по-силна, а ние следим нивото на клиентско удовлетворение ежедневно. То става все по-високо и по-високо.
 

Какъв е имиджът на компанията в град Павликени след 4 години дейност на фирмата в града?

 

В съзнанието на гражданите от региона ТЕЛЕПОЛ е най-етичната компания от охранителния бранш. Служителите, работещи в региона са възприемани като специалисти в охранителната дейност и хора, на които може да се вярва и разчита. Показателен е огромният брой на собствениците на имоти, живеещи в чужбина, които са ни предпочели да осигурят необходимия достъп до жилищата си пред свои роднини или други близки, специалното внимание и грижи свързани с плащания на сметки за електро енергия и др. ТЕЛЕПОЛ Павликени сме харесвани. На нас вярват. Сигурни са в нас. Услугите ни са предпочитани и затова гражданите от региона ги купуват. Сред клиентите ни са успели бизнесмени от страната и чужбина, професори от Сорбоната, Австралия, Германия, известни дейци на изкуството и културата.
 

Вие сте регионален мениджър на компанията в Павликени, още от самото и създаване, трудно ли беше да наложите новия за града бранд?

 

На пазара трябваше да стигнем преди конкуренцията. За да организираме нашия кръстоносен поход на територията ние имахме кауза – т.е. истинска причина за съществуването на бизнеса ни в региона. Ние от ТЕЛЕПОЛ силно желаехме Павликени и регионът да бъдат територия на спокойни и сигурни, щастливи хора. Превръщането на каузата в кръстоносен поход за новооткрития регион стана модел на поведение за служителите в офиса. Своевременно взехме необходимите мерки за решаване на проблемите в координацията, връзката с клиентите, управлението на екипа, управлението на продажбите, достъпността на услугите на агенцията в региона и не допуснахме те да се отразят неблагоприятно на развитието на региона.
 

Предстоят празници, какво ще пожелаете на Вашите колеги, клиенти и приятели?

 

Успехът на компанията ни зависи от успеха на нашите клиенти и партньори. Пожелаваме го на всички. Резултатът, който постигаме в работата и живота произтича от умножението на трите фактора: отношение, усилия и способности. Най-важният от тях е отношението, защото то определя цялостния облик на живота ни. Пожелаваме на всички здраве и позитивно отношение. Да въплатим и да превърнем в част от себе си здравомислието, в основата, на което стои благоразумието. То включва поддържането на оптимистична, конструктивна нагласа, благодарност, добро настроение, сътрудничество, доброта, усърдие, удовлетворение, безкористност и непредубеденост. Ще бъдем щастливи, ако философията ни съответства на това наше желание. Бъдете щастливи!

Надя Валентинова

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ТЕЛЕПОЛ Габрово с касиер първенец по събираемост

13 ноември 2015 Касиерът на ТЕЛЕПОЛ Габрово - Мирослава Иванова

Касиер от ТЕЛЕПОЛ Габрово е първенец по събираемост за последните месеци Този месец в рубриката „Представяме“ решихме да Ви запознаем с един от нашите търговски сътрудници-касиери Мирослава Иванова, която работи в ТЕЛЕПОЛ Габрово. Няколко месеца поред тя е безспорен първенец …

Безкасово плащане и електронно обслужване на клиентите

31 януари 2015

Ще ви запознаем с Владислав Върбанов, Търговски Директор на Телепол. Това е началото на поредица от материали, в които ще ви срещнем с различни ръководни кадри. Влади е на 28 години, зодия Стрелец. Завършил е Техническия Университет в София в …


ПРЕДСТОЯЩО

Проект: ЕЛЕКТРОНЕН ДОКУМЕНТООБОРОТ

За новите проекти Проект: ЕЛЕКТРОНЕН ДОКУМЕНТООБОРОТ Проект: БЕЗКАСОВИ РАЗПЛАЩАНИЯ Уважаеми клиенти и партньори,През всичките двадесет години от основаването си, дружеството ни ТЕЛЕПОЛ ЕООД се е стремяло да създава, поддържа и управлява добрите отношения с клиентите си. Ние влагаме много усилия, ресурси и …

Новини

24 години ТЕЛЕПОЛ

rozhden-den-telepol

Служители от цялата страна отпразнуваха 24-та годишнина на ТЕЛЕПОЛ Празничното корпоративно събиране се състоя в сградата на ТЕЛЕПОЛ в град Шумен. Настоящи и бивши служители на компанията уважиха празника на фирмата и се включиха в предвидения празничен коктейл, дегустация на …

Развитие

Телепол откри нов офис в София

На 20 март 2015 г., в собствения си офис на бул. България 111, НАЦИОНАЛНА АГЕНЦИЯ ЗА СИГУРНОСТ ТЕЛЕПОЛ отбеляза официално началото на услугата си СМАРТ СОТ в столицата. На тържеството присъстваха служители от софийския офис и от офиса в гр. Шумен, партньори на дружеството и гости. Офисът беше осветен от свещеник Николай, свещенослужител към храм „Св. св. Кирил и Методий“, който отправи благопожелания за…

Интересно

Телепол Димитровград – не само надеждна сигурност, но и гарантирана прохлада

ТЕЛЕПОЛ надеждна сигурност и безплатна минерална вода

ТЕЛЕПОЛ – не само горещи цени за надеждна сигурност Освен с изкушаващи ниски цени за безпрецедентна сигурност ТЕЛЕПОЛ изненада гражданите на Димитровград и с безплатна вода в горещите дни. Инициативата е на регионалния представител на компанията в града Бойко Бонев. …

електронен вестник

Професия охранител

Професия охранител - служители на ТЕЛЕПОЛ Стара Загора

Професия охранител – все по-търсена Професия охранител е една от най-търсените у нас през последните години, това сочат данните на Националната агенция по професионално образование. В Национална агенция за сигурност ТЕЛЕПОЛ работят стотици  добре подготвени и квалифицирани охранителни кадри, които …

Реакции

Аларма от обект ОФИС АЛИАНЦ – ХРИСТО БОТЕВ 18 ЕТ.2

На 05.12.2019 07:23:33 от „ОФИС АЛИАНЦ – ХРИСТО БОТЕВ 18 ЕТ.2“ e подаден сигнал на който са отреагирали 2 патрула за 3 минути и 44 секунди

Технологии

Нови автомобили за Телепол София

11 са общо автомобилите, които Телепол предостави за регион София. Това са 6 броя Дачия Сандеро и Дачия Дъстър, 1 автомобил за физическа охрана, един административен автомобил Волво S40 и три технически автомобила Дачия Докер. Всеки ватомобил е оборудван с таблет и GPRS-устройство за връзка с ИРИС. Охранителите са оборудвани със задължителното оборудване към фирмената си униформа…

Услуги

Програма за лоялни клиенти

Национална агенция за сигурност Телепол стартира Програма за лоялни клиенти. Екипът на ТЕЛЕПОЛ високо цени изграденото през годините доверие между компанията и своите клиенти. Именно благодарение на тях – лоялните партньори компанията има възможност за усъвършенстване на предлаганите охранителни услуги, …